Syndafloder – Kristina Ohlsson

maj 4, 2017

Syndafloder

Vid en fåtölj framför braskaminen sitter en man skjuten i bröstet. Av någon anledning så har han sin dotters vigselring på lillfingret. En bit bort i samma stad letar en begravningsentreprenör efter sin broder. En broder som ingen annan verkar bry sig är borta och som han är rädd är försvunnen för gott.

Under tiden som allt detta händer kämpar en kvinna mot sin man som blir allt farligare. Det börjar bli svårare för henne att skydda sig själv och sina barn. Alex Recht och Fredrika Bergman tror att fallen har något gemensamt och det leder dem in i en cirkel av spår. Vad är de fallen har gemensamt? Och varför verkar det som att gärningsmannen alltid är två steg framför?

Syndafloder är en kriminalroman som är både intensiv och gripande. Det är den sjätte boken i serien av den framgångsrika och hyllade författaren Kristina Ohlsson.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *