Månadens bok – Kaninjägaren – Lars Kepler

maj 1, 2017

Kaninjägaren

Kepler är tillbaka med ännu en spännande bok! Kaninjägaren är uppföljaren till den förra succéboken Stalker. Efter två långa år på Kumlaanstalten tas Joona Linna in på ett hemligt möte. Den här gången behöver polisen nämligen hans hjälp med att stoppa en gåtfull mördare som går under namnet Kaninjägaren. Det enda offren har gemensamt är att de hört en ramsa om kaniner läsas upp av ett barn precis innan mördaren dykt upp.

Mitt i allt som händer så hamnar kändiskocken Rex Müller. Müller har sett fram emot tre lugna veckor tillsammans med sin son Sammy som han träffar allt för sällan. Lugnt blir det dock inte utan de två kommer behöva kämpa för sina liv.

Författaren Lars Kepler har återigen producerat en oerhört spännande bladvändare där vi får följa kommissarien Joona Linna. Kaninjägaren är en bok som är lätt att fastna i.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *